0
Evropske lige

Fudbal Soccer Preparations for World Cup 2014 Croatia v Mali Mario Mandzukic (L) celebrate with team mates Ivan Rakitic and Ognjen Vukojevic (R) Osijek, 05.31.2014 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OVO JE MNOGE IZNENADILO: Jedan od najboljih hrvatskih fudbalera otišao u penziju, oglasio se dirljivom porukom! (FOTO)

Objavljeno: 03.09.21 u 17:57

Iskusni fudbaler rešio je da se povuče…

Jedan od najboljih hrvatskih napadača svih vremena, Mario Mandžukić odlučio je da u 36. godini završi igračku karijeru.

Nakon rastanka sa Milanom, Mandžukić neko vreme nije mogao da pronađe angažman, pa je na kraju rešio da se povuče. O svojoj odluci, on je obavestio javnost putem Instagram:

– Dragi mali Mario, dok obuvaš ove kopačke, svoje prve u životu, ne možeš ni zamisliti šta ćeš sve ostvariti u fudbalu. Zabijaćeš golove na najvećim pozornicama i u dresovima najvećih klubova osvajati najveće trofeje. U dresu najvećeg ponosa, hrvatske reprezentacije, ispisaćeš neke od najvažnijih trenutaka hrvatskog sporta. Ako nekada budeš igrao protiv Engleske u polufinalu SP-a, budi koncentrisan tamo negde oko 109. minuta, stoji između ostalog u pismu Marija Mandžukića.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mario Mandžukić MM 9 (@mariomandzukic)

Ovaj 35-godišnjak iz Slavonskog Broda je počeo u Marsoniji i Zagrebu, da bi preko Dinama ostvario transfer u Bundesligu. Igrao je tamo za Volfsburg i Bajern Minhen, pa Atletiko Madrid, Juventus, Al-Duhail i na kraju za Milan. Za reprezentaciju Hrvatske nastupao je do 2018. godine i doprineo sa 33 gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter