0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Zanimljiva ponuda ovog petka, dobitna kombinacija je spremna!

Objavljeno: 03.09.21 u 11:00

Pauzu od reprezentacija iskoristili smo sa Irskom ligom i U21 timovima. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

18.00 Serbia U21 – Ukraine U21

Kvalifikacije za naredni EURO U21 za Srbiju počinju danas u Staroj Pazovi i mi smo puni optimizma. Imali smo loš period u kojoj nijedna naša selekcija nije otišla na veliko takmičenje ali nadamo se da je to iza nas i da ćemo gledati ove momke u Rumuniji na sledećem EP.

Predlog: 1 (2,05)

20.45 St. Patricks – Longford

Longford je odavno ispao iz lige, a jednu pobedu u 25 utakmica stvarno treba nadmašiti. Lak posao za domaćina koji je na tri boda od lidera. Lakšu utakmicu neće imati do kraja sezone. Sent Patriks je inače najbolji domaćin u ligi.

Predlog: 1 (1,42)

20.45 Waterford – Dundalk

Direktna borba za opstnak, tačnije mesto koje vodi u plej-aut, mislimo da će otići u korist gostiju. Možda to sada po tabeli ne izgleda, ali lako se propusti činjenica da Dundalk ima i dve utakmice manje. Jedan poen je lako nadoknadiv naročito ako pobede direktnog rivala. U tom slučaju bacaju i Fin Harps u vatru.

Predlog: 2 (1,85)

20.45 Finn Harps – Shamrock Rovers

Još jedna dvojka na vidiku jer lider, Šamrok Rovers, gazi sve pred sobom i ne vide se naznake da će stati. Izuzetno su dominantni i već je titula na vidiku. Fin Harps je sa tri neverovatne vezane pobede odskočio i bacio neke druge klubove u brigu oko opstanka. Ruku na srce, jedna od njih bila je protiv već otpisanog Longforda, ali druge dve došle su protiv Patriksa i Sliga, šti je za respekt. Ipak, ovde nemaju šta da traže kad im dođe najbolji gostu u ligi.

Predlog: 2 (1,73)

KUPNA KVOTA 9,32 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 6934320

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter