0
Odbojka

Head coach Zoran Terzic Mina Popovic CEV EuroVolley 2021 quarter-final women's volleyball match between Serbia and France, in Belgrade, Serbia on Sept. 1, 2021. (Photo by Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

ODBOJKAŠICE SE DANAS BORE ZA FINALE EVROPSKOG PRVENSTVA: Želeće da nam vrate dugove, biće teško!

Objavljeno: 03.09.21 u 10:25

Možemo da se plasiramo u treće finale za redom.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije će se u polufinalu Evropskog prvenstva sastati sa selekcijom Turske danas od 17 časova. Meč se igra u Beogradu, nema sumnje da će naše dame imati veliku podršku, a selektor Zoran Terzić navodi da Turska ima dobru ekipu.

Izuzetno su dobra ekipa, sastavljena od odličnih igrača sa vrlo dobrom klupom. One igraju u jednoj od najjačih liga na svetu. Još jedan detalj je važan, koji može da odluči, a nadam se da neće biti na njihovoj strani, a to su želja i motiv, počeo je Terzić.

Head coach Zoran Terzic Srbija – Belgija zene odbojka CEV EuroVolley 2021, EP za odbojkasice, Evropsko prvenstvo u odbojci 22.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Srbija je dvostruki šampion Evrope, dok je Turska poslednja osvojila Svetsko prvenstvo. Turkinje će u Beogradu pokušati da se osvete za poraz u finalu u Ankari 2019. godine, kada je Srbija slavila sa 3:2.

Oni će biti izuzetno motivisani, ne samo da nam vraćaju dugove iz Ankare, i od pre toga, nego da dođu najzad do tog zlata, koje nemaju, a do kog su bile blizu nekoliko puta. Biće vrlo teško pobediti tu utakmicu, ali uz pravu želju i motivaciju i relaksiranu igru imamo šanse, zaključio je Zoran Terzić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter