0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KAŽU DA JE ON NASLEDNIK VIKTORA VANJAME: Zvezdin igrač izdominirao u reprezentativnom debiju, hoće li ga Stanković vratiti sa pozajmice?

Objavljeno: 03.09.21 u 11:18

Fantastičan debi za stamenog defanzivca.

Fudbaler srpskog šampiona, koji je trenutno na pozajmici u Metalcu, Ričard Odada, zabeležio je fantastičan debi u reprezentativnom dresu. Kenija i Uganda su odigrali ne toliko zanimljiv meč, nakon 90 minuta rezultat je bio 0:0, ali činjenica je da Odada odigrao fantastičnu utakmicu i po mnogima je ‘komandovao’ na sredini terena.

On je najzaslužniji za to što njegova ekipa nije primila gol, jer je ovaj stameni defanzivni vezista svoje zadatke obavljao bez greške. Plenio je sigurnošću, ali i tehničkim i taktičkim detaljima, delovalo je kao da ovaj fudbaler ima mnogo više od jedne reprezentativne utakmice ‘u nogama’.

Richard Odada Superliga Super Liga Srbije Crvena Zvezda – Mladost 20.3.2021. Mart 20. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Tamošnja javnost je posle sjajnog Odadinog izdanja u prvom poluvremenu već počela da ga proglašava dostojnim naslednikom bivšeg veziste Totenhema Viktora Vanjame.

Na početku prošle sezone Odada je odigrao 18 utakmica za Grafičar, posle čega se priključio i prvom timu Crvene zvezde, a ove sezone je prosleđen na pozajmicu u Metalac i zabeležio šest nastupa u Superligi na startu ove sezone. Inače, Ričard je dobio i srspki pasoš, što znači da Zvezda ima još jednog ‘stranca manje’.

Pored Kenije i Ugande, u grupi E završne faze kvalifikacija za Mundijal, nalaze se i Mali i Ruanda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter