0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

SLETEO U BEOGRAD: Zvezda dočekala plejmejkera (FOTO)

Objavljeno: 02.09.21 u 11:39

Amerikanac po drugi put među crveno-blima.

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, polako konpletira tim na pripremama za novu sezonu.

Novo lice na trenizima uskoro će biti i Nejt Volters, koji je  danas doputovao u Beograd i nakon lekarskih pregleda odmah će se priključiti treninzima Crvene zvezde

Volters je nedavno potpisao jednogodišnji ugovor sa crveno-belima i tako se vratio u klub sa kojim je u sezoni 2016/2017 osvojio triplu krunu, a nakon epizoda u Makabiju, Žalgirisu i Uniksu, sumirao je utiske uoči novih izazova.

FOTO: KK Crvena zvezda

„Osećam se sjajno zbog povratka u Beograd. Uživao sam u prvom mandatu u Zvezdi i vežu me lepe uspomene za ovaj klub. Očekuje me brojni saigrači koje poznajem iz prethodnog perioda, kao i Eron Vajt sa kojim sam igrao u Litvaniji. Trener se takođe vratio. Okruženje mi je poznato i lepo je vratiti se u sredinu u kojoj si bio“, izjavio je Volters.

Plejmejker crveno-belih istakao je visoke ambicije po dolasku u srpsku prestonicu.

-Svaka godina donosi nešto novo i drugačije, ali mislim da je odlično što poznajem mnogo toga u klubu, to je ujedno bio najvažniji faktor kada sam donosio odluku o dolasku. Lako sam prelomio, kada je Zvezda pokazala interesovanje, odmah sam rekao svom agentu da želim da se vratim. Sa nestrpljenjem čekam početak sezone i nadam se da ćemo ostvariti dosta uspeha. Biće zabavno, očekuje nas kvalitetno i teško takmičenje u ABA ligi, svaka uakmica će biti zahtevna. Takođe, učestvujemo u Evroligi gde imamo težak raspored i to će biti dodatni izazov. Ipak, imamo dobar tim i igrače koji se odlično poznaju-, rekao je Amerikanac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter