1
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka EuroCup Top 16 season 2020/2021 Partizan v Trento Rade Zagorac (R) and Maximilian Ladurner Beograd, 13.01.2021. foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

‘ŠAMAR U STARTU PRIPREMA’: Zagorac nezadovoljan nakon poraza od Cibone, od saigrača traži jednu stvar! (VIDEO)

Objavljeno: 02.09.21 u 12:58

Novi kapiten crno-belih ističe da neke stvari moraju da se promene.

Od KK Partizan se mnogo očekuje u predstojećoj sezoni, s obzirom da je u Humsku ulicu stigao najbolji evropski trener, kao i još osam sjajnih pojačanja.

Crno-beli su sinoć doživeli prvi poraz otkako je Željko Obradović preuzeo ‘parni valjak’. U Opatiji, ekipa Cibone je uspela da pobedi favorizovani Partizan rezultatom 71:64. Nakon meča, novi kapiten ekipe iz Humske Rade Zagorac izrazio je veliko nezadovoljstvo.

Još je rana faza priprema i na neki način, dobro, desilo se, jedna dobra opomena i šamar u startu priprema i pokazatelj da ovako neće ići, da ovako ne može da se igra. Ovako ne možemo da ostvarimo šta želimo. Nema preteranog razloga za paniku, ali organizacijom i razmišljanjem šta je potrebno da menjamo – da se popnemo stepenik više – istakao je Zagorac.

U meču za treće mesto Partizan će u petak od 17 časova igrati protiv Cedevite Olimpije, još jednog tima iz ABA lige.

– Rana je faza, i oni su izgubili neočekivano od Pezara, kvalitetniji su od Cibone i obaveza je da se izgleda bolje nego što je to bilo protiv njih – dodao je novi kapiten crno-belih.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter