0
Fudbal

(191020) -- TURIN, Oct. 20, 2019 (Xinhua) -- Miralem Pjanic of Juventus celebrates his goal during a 2019-2020 season Serie A soccer match between FC Juventus and Bologna in Turin, Italy, Oct 19, 2019. (Photo by Federico Tardito/Xinhua)

PJANIĆ NAPUSTIO BARSELONU: Ozvaničen transfer!

Objavljeno: 02.09.21 u 21:58

Miralem Pjanić je novi igrač Bešiktaša.

Bosansko-Hercegovački reprezentativac je napustio Barselonu posle samo godinu dana. Bio je učesnik trejda njega i Artura i očekivalo se da će on uspeti da nadoknadi izostanak Ćavija, ali to se nije desilo.

Kako javlja Fabricio Romano, a prenosi sportska stranica „433Pjanić je dogovorio transfer u Bešiktaš i otputovaće u Istanbul na lekarske preglede i potpisivanje ugovora.

U transferu Pjanića u Bešiktaš veliki uticaj imao je Tošić koji je iskoristio svoje fudbalske veze u Bešiktašu i ubedio čelnike kluba da dovedu iskusnog vezistu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 433 (@433)

Ronald Kuman ga je doveo u Barselonu, ali se Pjanić nije mnogo naigrao, a sada mu je stavljeno do znanja da neće računati na njega u predstojećoj sezoni.

Pjanić je do sada pored Barselone nastupao za Mec, Lion, Romu i Juventus.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter