0
Fudbal

Fudbal Soccer Okupljanje reprezentacije Srbija pred mec sa Portugal from left Luka Jovic Marko Gobeljic Nemanja Radonjic and Matija Nastasic Stara Pazova, 02.09.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PALE PROZIVKE PRED KAMERAMA: Jović se posle meča ‘požalio’ na Đuričića (VIDEO)

Objavljeno: 02.09.21 u 09:36

Očigledno da u fudbalskoj reprezentaciji Srbije vlada dobra atmosfera.

Odigrao je Luka Jović dobru utakmicu sinoć u Debrecinu, postigao pogodak u ubedljivoj pobedi Srbije i pokazao selektoru Draganu Stojkoviću da može da računa na njega iako mu je klupska karijera u zastoju.

Napadač Real Madrida bio je vidno raspoložen nakon susreta sa Katarom, a iskoristio je priliku i da javno pecne svog saigrača Filipa Đuričića, kojeg je „okrivio“ što sinoć nije postigao i više od jednog gola.

-Fićo, odigraj nekad loptu, možda bih još koji gol dao- šaljivo je dobacio svom reprezentativnom kolegi Jović, ali nije se tu zaustavio.

-Fići smo dali pun džak lopti, da ih ponese kući. Nadamo se da će protiv Luksembuga pokušati neku i da odigra- nastvio je da pecka Đuričića.

Zatim je u nešto ozbiljnijem tonu prokomentarisao dešavanja na terenu.

– Dobro smo otvorili meč, ozbiljno shvatili protivnika, iako ga mnogi navijači nisu tako shvatili. Pokazali smo da smo bolji i mirno priveli susret kraju- rekao je Jović, koji je dodao da on i saigrači drže sve u svojim rukama, kada je u pitanju plasman na Mundijal.

-Ako pobedmo sve do kraja, direktan putnik na Mundijal će se odlučivati u Portugaliji. Neće biti boljeg načina da pokažemo da zaslužujemo da idemo direktno u Katar, nego da pobedimo favorita u Lisabonu- zaklkjučio je srpski napadač

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter