0
Fudbal

Cristiano Ronaldo reacts Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NESPORTSKI POTEZ: Ronaldo uoči penala izgubio nerve, pa ošamario protivničkog igrača (VIDEO)

Objavljeno: 02.09.21 u 08:36

Kapiten portugalske reprezentacije sinoć je bio u centru pažnje, u svakom smislu.

Kristijano Ronaldo je sinoć, na našu žalost, zablistao u samom finišu utakmice i u sudijskoj nadoknadi doneo i izuzetno važna tri boda Portugalcima, u borbi za plasman na Mundijal.

Ipak, ovaj meč nije počeo najbolje za novog igrača Mačester junajteda, koji je u 15. minutu propustio da realizuje jedanaesterac, Upravo uoči izvođenja ovog kaznenog udarca, Ronaldo je izgubio nerve i napravio jedan nesportski potez.

Naime dok se portugalski napadač pripremao da izvede jedanaesterac, defanzivac Irske, O’Šej mu je prišao u nameri da ga dekoncentriše, malo mu pomerio loptu, na šta je Ronaldo odgovorio na nesportski način, udarcem.

 

Ovaj njegov postupak prošao je nekažnjeno od strane sudija, ali su zato su Irci uspeli u svojoj nameri da ga dekoncentišu, pošto je njegov udarac sa 11 metara ukrotio golman Gavin Bazunu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter