0
Evropske lige

LJUBLJANA, SLOVENIA - JULY 27: FC Chelsea team manager Jose Mourinho looks on prior the Pre Season Friendly match between FC Olimpija Ljubljana and FC Chelsea at Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia on Sunday, July 27, 2014. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

MURINJO ZAVODI RED U ROMI: Odstranio trojicu igrača iz tima

Objavljeno: 02.09.21 u 11:19

Portugalski stručnjak pokazao nizak stepen tolerancije prema „buntovnicima“.

Fudbaleri Rome na startu sezone pružaju sjajne partije, a dobar deo zasluga za to snosi upravo novi trener, Žoze Murinjo, koji je deluje doneo preporod u rimsku ekipu.

Trofejnom stručnjaku je izgleda prijao povratak u Italiju, a njegova „vučica“ je na otvaranju prvenstva ostvarila dve ubedljive pobede, nad Fiorentinom 3:1 i nad Salernitanom 4:0.

Tokom prelaznog roka Portugalac je u tim doveo Tamija Abrahama iz Čelsija, golmana Riua Patrisija iz Vulvsa, a stigao je i Eldor Shomurodov, dok su tim napustili napustili Edin Džeko, Pedro i Pastore. Poslednja dvojica su dobila otkaze, ali tu se lista otpisanih ne završava.

Na listi sa „odstrel“ pojavila su se još tri imena i to Stiven Nzozi, Davide Santon i Federiko Fazio. Prvi je odbio transfer u Monpelje, drugi u Veneciju, a Fazio je odbacio ponudu Kadiza.

Ovo se nije dopalo Murinju, koji na pomenuti trojac ne računa, pa je buntovnike odlučio da kazni odstranjivanjem iz tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter