0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

MENIG PREDSTAVLJEN U ZANIMLJIVOM DRUŠTVU: Iliev ističe da je pogodio sve svoje bombe – da li se Grobari slažu sa njim? (VIDEO)

Objavljeno: 02.09.21 u 14:36

Novi fudbaler Partizana je zadužio crno-belu opremu.

Kvinsi Menig je stigao juče u glavni grad Srbije, a posle obavljenih lekarskih pregleda potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom. Menig je zadužio broj devet koji je donedavno nosio Žan Kristof Bajbek, a na promociju je došao sa majkom, bratom i devojkom.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

– Znam da su ovde dva velika kluba na manje od jednog kilometra. Sa dva velika stadiona, dva najveća kluba u državi. Neki holandski igrači su upoznati sa ovom zemljom, ali i drugim klubom. Pričao sam sa Rišairom Živkovićem koji je pre nekoliko dana potpisao za Crvenu zvezdu. Odseo je u istom hotelu kao i ja. Da, Partizan je veliki klub, trenutno prvi, pobedio je svih šest utakmica i dao 22 gola, ja mislim – rekao je Menig.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev ističe da je ispunio svoje obećanje.

– Partizan je veliki, ogroman klub, imamo obavezu da učinimo najbolje moguće da to opravdamo da budemo sve veći i ozbiljniji. Svesni smo u kakvim vremenima živimo, postoji mala grupa ljudi koja je najglasnija, kojoj ništa ne valja, koja traži dlaku u jajetu… Kad prođemo najjače kvalifikacije koje je ijedan srpski klub u Evropi imao, i imamo razliku 22:1 u Superligi, opet nešto ne valja – rekao je Iliev i dodao:

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Obećao sam da ćemo dovesti velike igrače, pričali su gde su ta obećanja, šta je sa njima? Mi radimo kako se radi, odvažno, hrabro, sa puno vere i znanje i ne padamo pod pritisak lažnih navijača i pojedinih medija koji unose nemir. Mi smo ono što jeste Partizan i zato smo ove kvalifikacije i početak sezone, i prelazni rok, uradili kako se radi. Dostojanstveno, staloženo i doveli smo igrače kada je to trebalo – na početku i kraju roka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter