0
ATP

Tennis Tenis Novak Djokovic Press & Training Practice Trening Beograd, 22.10.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

IZVINI NOLE, JEL MOŽE SLIKA?: NBA as naleteo na Novaka, pa iskoristio priliku da se fotografiše sa najboljim ikada! (FOTO)

Objavljeno: 02.09.21 u 13:21

Proslavljeni NBA as iskoristio priliku da se slika sa najboljim teniserom sveta.

Novak Đoković trenutno igra na US Openu, možda i najvažnijem grend slemu u karijeri, pošto bi ukoliko uspeo da ga osvoji, ispisao istoriju ovog sporta. Na taj način, Nole bi postao prvi teniser sa 21 trofejem u karijeri.

Noćas od 01:00 drugu prepreku na ovom turniru za srpskog asa predstavljaće Talon Grikspur. Novak je definitivno jedan od najboljih sportista svih vremena, pa nije ni čudo što mnogi žele da se fotografišu sa njim.

Prošle večeri, na Đokovića je ‘naleteo’ proslavljeni NBA košarkaš Blejk Grifin. As Bruklina nije propustio priliku da se slika sa Novakom i fotografiju je ubrzo podelio na svom Instagram profilu.

FOTO: Printscreen/Instagram/blakegriffin23
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter