0
Domaći fudbal

delije navijaci fans supporters zastave baklje flairs Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Crvena Zvezda Beograd, 29.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

HAOS ŠIROM SRBIJE: Zvezdi i Vojvodini kazna 800.000, fizioterapeut udario šamar igraču!

Objavljeno: 02.09.21 u 20:16

Visoke kazne za Zvezdu i Vojvodinu, na ‘meti’ je i Partizan!

Crvena zvezda će zbog ponašanja svojih navijača na mečevima proti Mladosti, Vojvodine i Napretka, morati da plati 500.000 dinara Fudbalskom savezu Srbije! Kazna je velikim delom toliko visoka, zbog korišćenja pirotehničkih sredstava.

Zbog ponašanja svojih navijača, kaženjena je i novosadska ‘Stara dama’.. Na adresu Vojvodine pristigla je kazna u visini od 300.000 dinara.

Postupak je pokrenut i protiv Partizana, a sve zbog podnešenih prijava od strane službenih lica na dosadašnjim utakmicama.. Podsećamo, Partizan je već kažnjen ove sezone, zbog skandiranja navijača na utakmici u Novom Pazaru.

FIZIOTERAPEUT UDARIO ŠAMAR IGRAČU:

Miodrag Kurtić, fizioterapeut Javora nakon duela tog tima sa Inđijom, udario je šamar fudbaleru ‘zelenih’ – Vladanu Milosavljevu. Očekuje se da pomenuti Kurtić bude visoko kažnjen i suspendovan iz fudbala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter