2
Ostali sportovi

FOTO: Instagram / Olympiacos

FILIPOVIĆ U ‘CRVENO-BELOM’: Legenda srpskog vaterpola ima novi klub! (VIDEO)

Objavljeno: 02.09.21 u 19:36

Legendarni vaterpolista ima novi klub!

Asocijacija za vaterpolo u Srbiji jesu naši reprezentativci, a jedan od najboljih godinama u nazad definitivno je Filip Filipović.. Momak rođen 1987. godine u Beogradu, osvojio je apsolutno sve što se može osvojiti u svetu vaterpola, ali ‘glad’ za uspehom nije nestao.

‘Ćao svima, vidimo uskoro u bazenu ili na stadionu! Počastvovan sam što sam u Olimpijakosu i biće nam sjajno!’ – rekao je Filipović!

Filip Filipović je od danas zvanično novo pojačanje grčkog Olimpijakosa.. Svoju profesionalnu karijeru započeo je u VK Partizan, gde je proveo punih osam godina. Nakon Partizana nastupao je za Pro Reko, Radnički, potom ponovo Pro Reka i prošle sezone za mađarski Solnok.

Nastupajući za našu reprezentaciju, Filipović je osvojio čak 32 medalje, među kojima dominiraju zlata!

0
0

2 Komentara

  1. Vrati se u partizan zaboravljate ko vam je hleb dao ne valja vam to nista ni vama ni kosarkasima fudbalerima i td vratite se odakle ste ponikli i daj te nesto klubu koji vas je stvorio a ne se svi vratite samo kad ne mozete nidje i kad imate 40 godina ne valja vam rabota moja braco

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter