0
Fudbal

FOTO: Youtube/ Screenshot

EVROPSKI ŠAMPIONI PODBACILI: Šveđani preokretom šokirali Špance! (VIDEO)

Objavljeno: 02.09.21 u 23:13

Reprezentacija Italije ostala je neporažena, Španski napadači bezopasni.

Nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo donosi nam neke začuđujuće rezultate od reprezentacija za koje to nismo očekivali.

Italija je dočekala Bugarsku, bili su istaknuti favoriti, ali izgleda da je trebalo neko da ih spusti na zemlju. Sličnu fudbalsku utakmicu gledali smo u Premijer ligi između Mančester sitija i Arsenala, samo što su tu utakmicu „Građani“ rešili u svoju korist. Italijani su imali apsolutan posed lopte, 27 šuteva prema golu, od toga osam u okvir gola, ali samo jedan gol koji je postigao Kijesa. U završnici poluvremena Ilijev postiže gol, a kasnije će se ispostaviti i konačan rezultat 1:1.

Reprezentacija Švedske ugostila je Španiju, a gosti su bili ti koji su bolje počeli meč postigavši gol u petom minutu igre preko Solera, ali je radost trajala samo jedan minut pošto se Isak pobrinuo da vrati rezultatski egal. Španija je više napdala i držala loptu, ali je Klaeson uspeo da postigne gol i preokrene rezultat u korist Švedske i postavi konačan rezultat 2:1.

Naredne utakmice timova koji su večeras igrali svoje utakmice odigraće se 05. 09. od 20:45.

Rezultati večerašnjih utakmica:

Andora-San Marino 2:0 (2:0)

Češka-Belorusija 1:0 (1:0)

Estonija-Belgija 2:5 (1:2)

Island-Rumunija 0:2

Italija-Bugarska 1:1 (1:1)

Lihenštaj-Nemačka 0:2 (0:1)

Litvanija-Severna Irska 1:4 (0:1)

Mađarska-Engleska 0:4

Poljska-Albanija 4:1 (2:1)

Severna Makedonija-Jermenija 0:0

Švedska-Španija 2:1 (1:1)

Gruzija-Kosovo 0:1 (0:1)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter