0
Fudbal

FOTO: Youtube/ Screenshot

ENGLEZI PREGAZILI MAĐARE: Belgijanci i Nemaci sigurni! (VIDEO)

Objavljeno: 02.09.21 u 23:38

Favoriti opravdali očekivanja. 

Engleska reprezentacija otputovala je u Mađarsku u nadi da će nastaviti pobednički niz, što se na kraju i desilo. Mađari su se na minulom Evropskom prvenstvu predstavili kao neugodan tim i napravili problem svojim rivalima. U prvom poluvremenu bilo je odmeravanje snage, da bi u drugom Englezi bili ti koji su počeli da daju golove. Prvo je mrežu zatresao Sterling, a zatim i Kejn, Megvajer i Rajs koji je i postavio konačan rezultat 0:4.

U Estoniji su se nadali da domaćini neće biti osramoćeni od Belgijanaca, a gosti su mal osačuvali i za naredne mečeve. Estonija prva dolazi u vođstvo u drugom minutu preko Kaita, ali Belgijanci nisu bili nervozni. Strpljivo su čekali svoju šansku koja je usledilau 22. minutu kada je Vanaken postigao gol, a odmah za njim i Lukaku, koji je posle postigao još jedan gol. Vitsel je nastavio da „puni“ mrežu domaćina, Foket je povećao prednost na 5:1, ali je Sorga smanjio u 83. minutu i postavio konačan rezultat.

Nemci su sa polukombinovanim sastavom izašli na teren protiv Lihenštajna u nadi da će taj tim izaći kao pobednik. Timo Verner možda ne postiže dovoljno golova u Čelziju, ali kada je u pitanju reprezentacija postizanje golova se ne dovodi u pitanje. Tačku na meč stavio je Sane golom u 77. minutu.

Timovi koji su večeras odigrali svoje utakmice, naredno kolo igraće u nedelju od 20:45 časova.

Rezultati večerašnjih utakmica:

Andora-San Marino 2:0 (2:0)

Češka-Belorusija 1:0 (1:0)

Estonija-Belgija 2:5 (1:2)

Island-Rumunija 0:2

Italija-Bugarska 1:1 (1:1)

Lihenštaj-Nemačka 0:2 (0:1)

Litvanija-Severna Irska 1:4 (0:1)

Mađarska-Engleska 0:4

Poljska-Albanija 4:1 (2:1)

Severna Makedonija-Jermenija 0:0

Švedska-Španija 2:1 (1:1)

Gruzija-Kosovo 0:1 (0:1)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter