0
Odbojka

Dusan Petkovic i Petar Krsmanovic Odbojka, Liga Nacija, volleyball, nations league, Srbija - Rusija 2.6.1019. Jun 2. 2019. Novi Sad, Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

DOBAR POČETAK ODBOJKAŠA: Belgija pokazala kvalitet!

Objavljeno: 02.09.21 u 22:45

Odbojkaši Srbije savladali su Belgiju sa 3:1 u setovima. 

Srpski odbojkaši su takmičenje na Evropskom prvenstvu počeli pobedom, to je ono što se od njih i očekivalo. Delovalo je kao da će biti lako, ali su Belgijanci pokazali da nisu ni malo slaba ekipa.

Odbojkaši Srbije su dobro počeli meč, ubedljivo slavili u prvom setu sa 25:13. U drugom setu bilo je malo napetije, ali su naši odbojkaši i to rešili u svoju korist sa 25:18. Kao da je to sve bila uvertira za povratak Belgije u meč. Treći set dobijaju odbojkaši Belgije sa 25:21 i tako smanjuju rezultat i uvode meč u neizvesnu završnicu.

Ipak kvalitet koji poseduju odbojkaši Belgije nije bio dovoljan da savladaju odbojkaše Srbije, te su tako naši odbojkaši slavili u četvrtom setu sa 25:20. Naredni meč naših odbojkaša biće protiv Ukrajine u petak od 20:30, dok će Belgijanci igrati sa Portugalom u subotu od 17:30.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter