3
Boks

FOTO: BK Crvena zvezda

‘CRVENA ZVEZDA JE SIMBOL SRPSTVA’: Veljko zadužio crveno-beli dres, njegove reči odzvanjaju Marakanom! (FOTO)

Objavljeno: 02.09.21 u 15:23

Veljko predstavljen na Marakani.

Bokserski klub Crvena zvezda predstavila je novi tim spreman da osvoji trofeje u svim takmičenjima gde nastupa. Nova prva zvezda crveno-belih je Veljko Ražnatović (24), najbolji srpski kruzeraš, koji je nakon osvojene titule sa BK Sombor zadužio opremu tima sa Marakane.

Crvena zvezda je simbol srpstva! Daću sve od sebe da svaki meč završim pobedom u velikom stilu, nokautom! Sudbina je čudo, viša sila je u pitanju kada je reč o mom dolasku u Zvezdu. Vreme će pokazati, ali ja sam ubeđen da je ovaj naš spoj garant za titule. Novo rukovodstvo dalo je život i elan gigantu, uz stara lica stigla su i velika pojačanja. Radimo sa kubanskim i ruskim trenerima, velika je to privilegija i mislim da smo i tu u velikoj prednosti u odnosu na ostale – izjavio je Ražnatović.

Prva prilika za dokazivanje novog crveno-belog tima je u subotu od 17 sati u galeriji Beograda na vodi, uz direktan prenos na TV Arena sport. Rival u Regionalnoj ligi, gde Zvezda ne zna za poraz, je Radnik iz Bijeljine.

– Kostur ekipe je i dalje tu, a pojačali smo se i sa nekoliko novih boraca. Došao nam je Veljko Ražnatović, očekujemo da mnogo doprinese klubu na putu do trofeja. Pozivam sve navijače da nam daju podršku u subotu, a od naših boksera očekujem da ostave srce na ringu, da se hrabro bore i da uvek budu svesni koji grb nose na grudima – izjavio je Zlatko Došljak, novi sportski direktor BK Crvena zvezda.

 

0
0

3 Komentara

  1. Kako bitna vest. Kako bitan faktor.
    Treba detaljno navesti sve njegove uspehe…
    Ima li jos neki vanserijski sportista i covek da zaduži zvezdinu opremu?

    0
    0
    Odgovori
  2. Čega je simbol Zvezda? Srpstva? Kojeg, onog jugoslovenskog? Dajte molkim vas ne zasmijavajte javnost. Bolje proanalizirajte izvještaj revizora duga Crvene zvezde koji je sada preko 61 milion eura i ne lažite ljude više.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter