0
AdmiralBet ABA Liga

Aleksa Avramovic (L) and Nemanja Dangubic KK Partizan-Prvi Trening-Okupljanje Beograd, 16.08.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

AVRAMOVIĆ SAMOKRITIČAN NAKON PORAZA: Nismo radili ono što je trebalo

Objavljeno: 02.09.21 u 10:17

Bek crno-belih nije imao razloga za zadovoljstvo nakon meča sa Cibonom.

Košarkaši Partizana nisu blistali na prvom meču turnira u Opatiji, a kao rezultat toga došao je poraz od zagrebačke Cibone. Poraz koji ne treba da preterano brine, ali stoji kao opomena da mora još da se radi i da kao što je i sam trener Obradović poručio, ni jedna ekipa ne postaje šampion u avgustu.

Bek crno-belih, Aleksa Avramović svestan je da on i saigrači nisu bili na nivou, te je nakon utakmice s „vukovima“ bio dosta samokritičan.

-Loše smo ušli u utakmicu. Nismo radili ono što je trebalo. Brzali smo, što je dovodilo do lakih poena protivnika. Kad smo podigli nivo agresivnosti preokrenuli smo rezultat, ali nam je u finišu nedostajalo koncentracije i malo više pameti da odigramo kako je trebalo i kako smo trenirali. Pripreme i postoje da ispravimo greške i da ih više ne bude.- istakao je Avramović.

Priliku da popravne utissak košarkaši Partizana će imati u petak od 17h, u utakmici za treće mesto protiv Cedevite, dok se od 20h, u finalu, sastaju Cibona i Pezaro.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter