0
Domaći fudbal

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska Dusan Vlahovic Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

VLAHOVIĆ POSLE POBEDE NAD KATAROM: Moglo je biti ubedljivije, sve zavisi od nas i nema kalkulacija! (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.21 u 23:58

Dobra provera za Orlove.

Fudbalska reprezentacija Srbije je na prijateljskom meču u Mađarskoj savladala domaćina predstojećeg SP, selekciju Katara sa 4:0. Jedan od strelaca bio je i fudbaler Fiorentine Dušan Vlahović, koji je nakon utakmice istakao da je moglo biti i ubedljviije.

Otvorili smo rano utakmicu što je bilo i najbitnije i na kraju smo slavili sa 4:0. Mislim da je rezultat mogao da bude i ubedljiviji, ali nema veze, prijateljska je utakmica. Bitno je da smo pobedili i dobro odigrali i nadamo se da će ove šanse koje sada nisu ušle ući sledeću ili onu tamo utakmicu kada bude bilo mnogo bitnije, počeo je Vlahović.

Potom se osvrnuo i na fantazi ligu, koju igra sa svojim saigračima iz Italije. Rekao je da je bio dobar prošle sezone, ali da želi još da napreduje.

Prošle sezone je sigurno bilo okej. Potrebno je sada da okrenem novi list i da nastavim isto ove godine i da pokušam da dam što više golova i asistencija i da doprinesem ekipi što je više moguće.

Na samom kraju intervjua, Vlahović je mislio da se meč PortugalRepublika Irska završio rezultatom 1:1. Nije mogao da veruje kada je čuo da su Portugalci ipak slavili, bio je malo razočaran, ali je istakao da nema kalkulacija i da je sve na nama.

Naravno, zavisimo od nas. Mi ako pobedimo sve utakmice do kraja mi ćemo otići na SP. Nema mnogo kalkulacija, bolje i da ne gledamo ostale ekipe i ostale utakmice, da se koncentrišemo na nas i da damo 100%. Nadam se da ćemo otići na SP, zaključio je Vlahović.

Srbija će naredni meč u okviru kvalifikacija za SP odigrati 4. septembra protiv Luksemburga na stadionu Rajko Mitić. Tri dana kasnije, očekuje nas put u Republiku Irsku na vrlo bitan meč.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter