0
Domaći fudbal

Nemanja Milunovic goalkeeper Milan Borjan Milan Rodic Diego Falcinelli Falcineli Njegos Petrovic Superliga Srbije, Super Liga, Crvena Zvezda - Vojvodina Belgrade, Serbia on April 29, 2021. 29.4.2021. April 29. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

VELIKI POSAO NA MARAKANI: Iskusni defanzivac ostaje u klubu do 2025. godine!

Objavljeno: 01.09.21 u 17:54

Levi bek je u Beograd stigao 2017. godine. 

Dugo se priča o potencijalnom dolasku levog beka na stadion ‘Rajko Mitić‘. U opticaju su trenutno dva fudbalera. Reč je o reprezentativcu Irana Miladu Mohamediju i Norvežaninu Andre Bjorkanu. Ipak, sve je realnija opcija da će novi levi bek samo pojačati konkurenciju na toj poziciji.

Kako prenosi ‘Mozzart sport’, Crvena zvezda će produžiti ugovor sa Milanom Rodićem do 2025. godine. Iskusni defanzivac je u prestonicu Srbije stigao 2017. godine iz ekipe Krila Sovjetov. Rodić je u crveno-belom dresu osvojio četiri titule Superlige , jedan Kup Srbije, a sada će po peti put u nizi nastupati u nekom evropskom tačmičenju.

U finišu prethodne sezone je bilo reči o potencijalnom odlasku nekadašnjeg fudbalera Zenita. Govorilo se o zasićenju i padu forme zbog nedostatka alternative na njegovoj poziciji. Milan je uspeo da se vrati u ritam i očekuje se da će novi ugovor potpisati u narednim danima, do kraja tekuće sedmice.

Rodić je tokom karijere nastupao za OFK Beograd, Zenit, Volgu i Krila Sovjetov. Nastupao je za mladu reprezentaciju Srbije, a od 2018. godine je povremeni član A selekcije Orlova.

Iskusni levi bek je zabeležio 156 nastupa u crveno-belom dresu i za to vreme je postigao pet pogodaka i upisao 16 asistencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter