0
Evrokupovi

VELIKI PEH ZA BUGARE: Ludogorec na Zvezdu bez najboljeg igrača

Objavljeno: 01.09.21 u 10:49

Ekipu bugarskog šampiona zadesio ogroman peh.

Rival Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige Evrope, ekipa Ludogovrca, suočava se sa velikim problemom pošto je, verovatno najbolji fudbaler ovog tima, Vanderson, doživeo tešku povredu. Iskusni Brazilac, sa bugarskim pasošem, doživeo je povredu kolena, tačnije prednjih ukrštenih ligamenata, što znači da je za njega verovatno i završena sezona.

Krilni napadač se povredio tokom prvenstvenog meča sa Pirinom, zbog čega nije ni registrovan za grupnu fazu Lige Evrope, što predstavlja veliki gubitak za njegov tim.

Podsetimo, od ranije se na listi povređenih igrača Ludogoreca nalazi još jedan od nosilaca igre, Klaudio Oliveira, što značajno povećava šanse Crvenoj zvezdi da ostvari dobar rezultat u dvoboju sa Bugarima.

Crvena Zvezda će svoj prvi meč sa Ludogorecom odigrati 30. Septembra kao gost, odnosno 25. novembra u Beogradu, na stadionu “Rajko Mitić”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter