0
Odbojka

FOTO: OSS

STARTUJE EP ZA ODBOJKAŠE: Srbija sutra na terenu

Objavljeno: 01.09.21 u 13:57

Dok odbojkašice lagano ulaze u završnicu Evropskog prvenstva, počinju borbe i u muškoj konkurenciji, koje će trajati od 1. do 19. septembra.

Evropsko prvenstvo u odbojci, koji će biti održano u četiri države i to u Finskoj, Poljskoj, Estoniji i Češkoj, startuje danas, duelima između Finske i Severne Makedonije, odnosno Estonije i Letonije.

Naša selekcija, koju sa klupe predvodi Slobodan Kovač, nalazi se u grupi A koja se odigrava u Poljskoj i u odbranu zlata kreće sutra, duelom protiv Belgije. Ovaj susret zakazan je za 20:30h.

Protivnici „orlova“ u grupnoj fazi takmičenja biće redom još i Ukrajina, domaćin Poljska, Portugalija i Grčka. Prolaz u narednu fazu obezbediće četiri najbolje selekcije iz svake grupe.

Kao što je već navedeno, titulu šampiona na ovom prvenstvu brani reprezentacija Srbije, osvojenu u Parizu 2019. godine. Tada su naši odbojkaši u finalu slavili nad selekcijom Slovenije, rezultatom 3:1 u setovima.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter