0
Fudbal

Nemanja Radonjic (L) and Dragan Stojkovic Piksi Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers Reprezentacija Srbije-Pripreme-Trening Stara Pazova, 30.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SRBIJA JE FAVORIT PROTIV DOMAĆINA MUNDIJALA: Evo gde možete da gledate duel protiv Katara, navijači će ponovo biti ljuti!

Objavljeno: 01.09.21 u 08:59

Fudbalska reprezentacija Srbije priprema se za nove izazove, a prvi ih čeka večeras.

Pred dva kvalifiikaciona, naša reprezentacija večeras igra jedan prijateljski duel protiv Katara u Debrecinu. Ova utakmica na programu je od 20 časova i 45 minuta, a navijačima u Srbiji prenos je omogućila jedna televizija. U pitanju je ‘Nova S’, koja će prenositi ovaj duel.

Izabranici Dragana Stojkovića su favoriti pred ovaj duel, ali ne preterano veliki, barem ako je verovatni kvota.

Naime, kladionica ‘OktagonBet’ na pobedu Srbije je ponudila kvotu 2.18, dok je za trijumf Katara ona 3.30, a za remi identična.

Takođe, ne očekuje se previše golova, kvota za do dva gola je 1.67, a tri ili više, 2.10.

Uros Racic (L) and Dragan Stojkovic Piksi and Sergej Milinkovic Savic (R)
Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers
Reprezentacija Srbije-Pripreme-Trening
Stara Pazova, 30.08.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Takođe, Piksi za ovaj duel neće moći da računa na igrači koji su zbog povreda napustili naciolani tim, Marka Grujića, Uroša Spajića i Marka Petkovića.

– Rezultat protiv Katara apsolutno ne znači ništa. Svakako idemo na pobedu, tako da se ne opterećujete mnogo oko toga, samo uživajte u fudbalu 90 minuta. Što se tima tiče, biće kombinovan, razlog za tako nešto je u činjenici da imamo Luskemburg i Irsku koje su od veoma velikog značaja za nas. Ali naravno i protiv Katara očekuemo da odigramo dobar meč. Ulazimo sa velikom motivacijom i respektom prema narednom protivniku, ali kao što znate to je prijateljska utakmica, i taj rezultat se neće računati kakav god bio, rekao je Piksi na konferenciji za medije u utorak.

Inače, očekuje se da će selektor ‘promešati igrače’ kako bi tim ostao svež za duel protiv Luksemburga u subotu, te Republike Irske 7. septembra.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter