0
Evropske lige

Cristiano Ronaldo Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

RONALDO OTKRIO GLAVNI RAZLOG POVRATKA U JUNAJTED: ‘On je neverovatan čovek i moj fudbalski otac’

Objavljeno: 01.09.21 u 17:20

Navijači Junajteda sa nestrpljenjem očekuju Kristijanov debi na ‘Old Trafordu’.

Kristijano Ronaldo je odbio brojne unosne ponude tokom letnjeg prelaznog roka i odlučio je da ponovo obuče dres Mančester junajteda. Portugalski reprezentativac će nakon 12 godina opet zaigrati na ‘Old Trafordu‘ u crvenom dresu. Popularni ‘CR7‘ je u prvom intervjuu po dolasku u Mančester pričao legendarnom Aleksu Fergusonu.

-Kao što svi znaju, potpisao sam za Junajted kada sam imao 18 godina i Ser Aleks je bio ključan u tome. Sećam se kada sam igrao za Sporting protiv Mančester junajteda. Ser Aleks je za mene fudbalski otac, mnogo mi je pomogao, naučio me je mnoge stvari. Veliku ulogu je imao zbog našeg odnosa, stalno smo u kontaktu i on je neverovatan čovek. Mnogo mi se sviđa – istakao je jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala.

Portugalac je otkrio da je Ferguson imao veliki uticaj na njegovu odluku o povratku u redove ekipe sa ‘Teatra snova’.

-On je bio glavni razlog što sam u poziciji u kojoj sam i što sam potpisao za Mančester junajted – poručio je Kristijano Ronaldo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter