0
Fudbal

Portugal’s Cristiano Ronaldo during the FIFA World Cup Qatar 2022 qualification football match between Serbia and Portugal, at the Rajko Mitic Stadium, in Belgrade, Serbia on March 27, 2021. 27.3.2021. Mart 27. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

RONALDO JE PROMENIO KLUB, ALI NE I ODNOS PREMA REPREZENTACIJI: Selektor Portugala govorio o Kristijanu, evo zbog čega ga navijači obožavaju!

Objavljeno: 01.09.21 u 11:43

Kristijano Ronaldo nedavno je promenio klub, vratio se posle 12 godina iz Juventusa u Mančester junajteda.

To ipak nije poremetilo njegove planove vezane za nacionalni tim, pošto će selektor Portugala Fernando Santoš u punoj meri moći da računa na jednog od najboljih igrača današnjice.

Ova selekcija u sredu igra kvalifikacioni meč sa Republikom Irskom, potom će u prijateljskom megdanu snage odmeriti sa Katarom, da bi u utorak igrali sa Azerbejdžanom.

– Zainteresovan sam da vidim kakav će biti motiv kod Ronalda i Bruna Fernandeša kada igraju za nacionalni tim. Vi ste Britanac, pitajte ih o Mančester junajtedu kada se budu vratili u klub, odgovorio je Santoš na pitanje jednog britanskog novinara.

Cristiano Ronaldo
Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije
Srbija v Portugal
Beograd, 27.03.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Selektor Portugala je istakao da veruje da će pomenuti igrači doneti neophodne bodove njegovom timu.

– Za mene je važno da oni budu koncentrisani na nacionalni tim. Mislim da su motivisani za naredna tri meča. Nema sumnje da će Ronaldo i ostali biti spremni za meč sa Irskom. Razumem svu pažnju koju imamo zbog Ronalda, ali on će igrati na sve tri utakmice. Moraćemo o nekim stvarima da vodimo računa protiv Katara, jer igračima neće biti lako da igrati tri utakmice za sedam dana, istakao je selektor Portugala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter