0
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska Filip Kostic Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

RATNE SEKIRE SU ZAKOPANE: Ajntraht pružio ruku pomirenja Kostiću, poslednja objava bi mogla sve da popravi

Objavljeno: 01.09.21 u 09:57

Hteo je Filip Kostić da ovog leta napusti Frankfurt i Nemačku i karijeru nastavi u Italiji.

Lacio je želeo da ga angažuje, čak su igrač i klub iz Rima dogovorili detalje saradnje, ali je Ajntraht stopirao transfer, zbog čega je Kostić u jednom momentu stupio u ‘štrajk’. Taj vid pritiska na upravu nije dao efekat, ponuda Lacija za Ajntraht nije bila zadovoljavajuća, a sada se bundesligaš oglasio na zvaničnom sajtu.

– Glavni zadatak bio je finansijska i sportska stabilnost kluba. Filip je sjajan momak i odličan fudbaler. Ubeđeni smo da može da bude važan šraf našeg tima u budućnosti, poručio je sportski direktor kluba Markus Kroše.

Kako sada stvari stoje, deluje da je trener Oliver Glasner oprostio Kostiću, što za vikend nije želeo da igra protiv Bilefelda.

– Kostića sam upoznao kao fantastičnog igrača i dobrog čoveka. Obavićemo razgovor, ustanoviti zajedničke ciljeve i onda ćemo sve to da ostavimo iza sebe. U narednim mečevima imaćemo jasan pristup, kao jedan tim, jasan je Glasner.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter