0
Fudbal

Cristiano Ronaldo Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PORTUGAL SE SPASAO I ODNEO 3 BODA: Ronaldo promašio penal, pa postigao dva odlučujuća gola! (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.21 u 22:54

Malo je falilo da Srbija profitira.

Fudbalska reprezentacija Portugala je nakon preokreta u poslednjim minutima meča uspela da odnese 3 boda protiv Republike Irske. Delovalo je da će gosti uspeti da dođu do pobede, pa potom makar i do remija, ali je presudio Ronaldo. Konačan rezultat bio je 2:1.

Neoprezan je bio defanzivac Irske, napravio je očigledan faul nad Brunom u šesnaestercu, a na belu tačku je stao novi fudbaler Mančester junajteda, kapiten Portugala Kristijano Ronaldo. Odličan udarac jednog od najboljih fudbalera u istoriji, odbranio je mladi devetnaestogodišnji golman, koji će ovo pamtiti do kraja života.

Kazna za Portugalce, stigla je pred sam kraj prvog poluvremena. Egan je zatresao mrežu Patrisija, za veliko slavlje Iraca. Ipak, do kraja meča gosti nisu uspeli da se odbrane, pa je Ronaldo ispravio svoju grešku iz 15. minuta. Pogodak za izjednačenje postigao je u 89. minutu na asistenciju Guedesa.

Nakon provere za potencijalni jedanaesterac u korist domaćih u 93. minutu, sudija je odlučio da još produži igru. To je iskoristio najbolji igrač i kapiten Ronaldo koji je u 96. minutu postavio konačan rezultat od 2:1. U drugoj utakmici koja se odigrala u okviru naše grupe, Luksemburg je bio bolji od Azerbejdžana sa 2:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter