5
Košarka

FOTO: KK Partizan

PARTIZAN PORAŽEN OD CIBONE: Ništa od finala, sledi borba za treće mesto!

Objavljeno: 01.09.21 u 22:06

Izuzetno zanimljiv meč!

Košarkaši Cibone i Partizana odigrali su polufinalni meč turnira u Opatiji.. Bolji je bio hrvatski tim rezultatom 69:64, a beogradskim ‘crno-belima’ sada ostaje da odigraju utakmicu za treće mesto u grupi.

Cibona je krenula zaista više nego siloviti, pa je nakon prve deonice imala prednost od 11 poena.. Uspeo je Partizan da se konsoliduje i uđe u rezultatski egal, pa samim tim i vrati utakmici neizvesnost.

U više nego zanimljivoj završnici, Cibona je uspela da ostane hladnije glave. Utakmicu za treće mesto, Partizan igra u petak od 17h, kada će im rival biti Cedevita Olimpija.

Najbolji u redovima Partizana bio je mladi Jam Madar koji je upisao 10 poena, dok su po devet ubacili Lidej i Zagorac. U redovima pobedničkog tima najbolji je bio Branković sa 13 poena!

0
0

5 Komentara

    • Tebi Slobo ime moje, želim sve najlepše u životu, ali tvoja ružna budućnost , nadovezuje se na još ružniju prošlost.

      0
      0
      Odgovori
  1. Ajde grobari, što ste se ućutali?? Nema vas na komentarima, svi ste u sobama za plakanje. Do juče niste ispuštali tastature, hvalili rumenog, nova era „institucije“, već pravili turnire sa NBA timovima, videli sebe u EL, kad ono prc!!! Lepo kaže narodna, petao koji rano zapeva, završi u loncu,. A vi kako te?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter