0
Evropske lige

FOTO: Twitter

PARTIZAN MOGAO DOBRO DA PROFITIRA: Almerija odbila bogatu ponudu za Sadika

Objavljeno: 01.09.21 u 11:25

Poslednjeg dana prelaznog roka, crno-beli su mogli dobro da se opare.

Praktično od kada je iz Humske stigao u redove Almerije, ne jenjava interesovanje za Umarom Sadikom. Nigerijac je u Andaluziji nastavio gde je stao u Partizanu, nametnuo se kao „udarna igla“ tima, a njegove sjajne partije nisu izmakle brojnim evropskim klubovima, koji se neprestano interesuju za njega.

Poslednjeg dana prelaznog roka, novi „atak“ na visokog napadača izvršio je Hetafe, koji je pokušao da sumom od 25.000.000 evra privoli Almeriju da pusti Sadika u predgrađe Madrida. Član Primere je za nekadašnju uzdanicu Partizana ponudio 18.000.000 fiksno i još 7.000.000 kroz bonuse, ali ta ponuda je odbijena baš kao i dve prethodne, istog kluba.

Almerija je odlučna u nameri da sačuva svog napadača, koji je u prethodnoj sezoni, u dresu španskog drugoligaša, čak 22 puta zatresao mrežu rivala na ukupno 41 utakmici u svim takmičenjima, a uz to namestio još sedam asistencija. Očigledno ga smatraju važnim važnim „šrafom“ na putu povratka u elitu.

Podsećamo, Sadik je u Andaluziju stigao prošle godine iz redova  Partizana, koji je na ime obeštećenja dobio fiksno 5.000.000 evra, plus određene bonue. Tako bi crno-beli, da je transfer realizovan, dobili čak 40% od ukupne sume, umanjene za iznos koji im je Almerija već uplatila.

Partizan će tako morati da sečeka neku drugu priliku da unovči bonuse, možda čak i do ulaska Almerije u Primeru, od koje bi prihodovali 3.000.0000 evropskih novčanica. A tu su i bonusi za broj odiganih utakmica i postignutih golova, koje je Nigerijac blizu da ispuni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter