0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Napredak (Krusevac) Nemanja Miletic (L) and Nemanja Petrovic Beograd, 27.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OZVANIČENO: Partizan promovisao Miletića, evo na koliko važi ugovor

Objavljeno: 01.09.21 u 12:20

Partizan goruće pitanje u odrbani rešio potpisom povratnika.

Crno-beli su danas zvanično predstavili svoje četvrto ovosezonsko pojačanje, povratnika u klub, štopera Nemanju Miletića. Iskuni defanzivac je zadužio dres sa brojem 73, a ugovor je potpisan do leta 2022. godine.

Ovim potpisom Partizan je rešio goruće pitanje štopera, pošto na ovoj poziciji ima još samo Nikolu Vujačića, Sinišu Saničanina i Bojana Ostojića, što je malo za bitke na tri fronta.

Miletić u Partizan stiže kao slobodan igrač, pošto je raskinuo ugovor sa ekipom Al Raeda   iz Saudijske Arabije, u koju je otišao pre dve godine upravo iz Humske, za sumu od 550.000 evra.

Smenom trenera Besnika Hasija, na čije je insistiranje Miletić stigao u arapski klub, srpski štoper je ostao bez mesta u timu, što je iskoristio Partizan, da u svoje redove dovede vredno pojačanje.

Naviijači Partizana pamte Miletića kao beskopromisnog borca, koji je tokom prethodnog mandata u crno-belom dresu čak zaslužio poziv i u nacionalnom timu Srbije i nadaju da bi ponovo mogao da zaigra na tom nivou.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter