0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Reprezentacije prvi put posle EP, nadamo se golovima Francuza i Holanđana!

Objavljeno: 01.09.21 u 11:00

Prvi dan još od EP da igramo reprezentacije. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

16.00 Kazakhstan – Ukraine

Ukrajina je počela kvalifikacije sa tri remija, poslednji je taj sa Kazahstanom i takav kiks sebi ne smeju dopustiti više. Srećom ni rivali ne blistaju. Bez Evropskog prvenstva u glavi verujemo da će Ševčenko spremiti momke da osvoje tri boda na ovom gostovanju.

Predlog: 2 (1,50)

20.45 Turkey – Montenegro

Turska je krenula kvalifikacije fenomenalno i ni remi sa Letonijom to ne može pokvariti. Pobedili su Holandiju u Istanbulu i ne bi trebao biti problem pobediti i Crnu Goru nakon toga. Crnogorci su dobili lake protivnike Gibraltar i Letoniju pa tabela lepo izgleda za njih. Čim je došao neko jači, čitaj Norveška, usledio je poraz u Podgorici. Lagan kec na domaćina.

Predlog: 1&D2+ (1,89)

20.45 Norway – Netherlands

Utakmica u kojoj ne sme da manjka golova! Na utakmicama Holandije u ovim kvalifikacijama palo je 15 golova tj. 5 po utakmici. Norvežani imaju prosek 2,33, a samo jednom nisu ušli u 3+ pa im je to srušilo prosek. Napadački potencijal ove zemlje je ogroman i jači deo tima i jednima i drugima. Ne sumnjamo u ovaj tim, a kvota je odlična.

Predlog: GG3+ (2,35)

20.45 France – Bosnia & Herzegovina

Ove dve države su više u grupi u kvalifikacijama nego Šahtjor i Mančester siti u grupi lige šampiona. Dobro, nije baš tako to je nemoguće. Poslednji meč su obe reprezentacije je onaj na Grbavici u Sarajevu 31.marta koji su Francuzi dobili 0-1, a ne vidimo ni da će ovde ishod biti drugačiji. Reprezentacija BIH je prošla svoj vrhunac, a domaći su prejaki.

Predlog: 1&2-4 (1,76)

KUPNA KVOTA 11,73 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 8676015

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter