0
Fudbal

Radomir Kokovic Superliga Srbije Super Liga Vozdovac - Vojvodina 1. Mart 2020. 1.3.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NIŠTA OD STEVANOVIĆA: Trener se razboleo, Radnički odmah angažovao zamenu!

Objavljeno: 01.09.21 u 14:59

Ništa od Stevanovića u Radničkom.

Delovalo je da je sve gotovo i da će Goran Stevanović sesti na klupu Radničkog iz Niša. Ipak, do obrta je došlo dan nakon što je bivši trener Partizana imao usmeni dogovor sa upravom superligaša iz Niša jer se stučnjak razboleo.

On bi morao da osustvuje najmanje deset dana i bude pod injekcijama, a Radničkom je trener potreban odmah kako bi iskoristio prvenstvenu pauzu te su bili primorani da angažuju drugog stučnjaka.

Novi trener je Radomir Koković koji je u Superligi vodio Voždovac, a bio je trener Zemuna, Sinđelića i Grafičara. Njemu će pomoćnici biti Vladimir Đorđević, dosadašnji trener omladinaca i Tomislav Tmušić koji dolazi iz omladinske škole Brodarca.

Radničkom je Koković već četvrti trener otkako su počele pripreme.  Ekipu je selektirao Nenad Lalatović, koji je posle 12 dana otišao u Saudijsku Arabiju, a na klupi je seo Aleksandar Stanković. Posle poraza od Proletera i on je otišao, a ekipu je protiv Partizana vodio trener omladinske ekipe Vladimir Đorđević.

Koković će debitovati na klupi u meču protiv svog bivšeg tima Voždovca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter