0
Evropske lige

(190918) -- DORTMUND, Sept. 18, 2019 (Xinhua) -- Antoine Griezmann (R) of Barcelona vies with Raphael Guerreiro of Dortmund during the UEFA Champions league group F soccer match between Borussia Dortmund and FC Barcelona in Dortmund, Germany, Sept. 17, 2019. (Photo by Joachim Bywaletz/Xinhua)

NEZAPAMĆENA DRAMA U FINIŠU PRELAZNOG ROKA: Tri velika transfera u ponoć, zbog problema sa sistemom zamalo da sve propadne!

Objavljeno: 01.09.21 u 09:20

Čekala se bomba oko Kilijana Mbapea, koja nije eksplodirala, barem ne za sada….

Međutim, neki drugi transferi obeležili su sam finiš prelaznog roka, a u jednom momentu je čak i delovalo da bi sve moglo da padne u vodu, zbog komplikacija oko sistema za registraciju igrača. Na kraju, sve je uspešno okončano, jer su klubovi svu neophodnu dokumentaciju poslali na vreme.

I pored velikih problema, prvo je ozvaničen transfer Saula Nigeza, koji je otišao iz Atletika u Čelsi na jednogodišnju pozajmicu ‘tešku’ pet miliona – uz opciju otkupa za 35 miliona na kraju sezone.

Jorgandžije nisu dugo čekale, u Madrid se na pozajmicu vratio Antoan Grizman, a za taj posao Barselona je dobila 10 miliona evra. Atletiko će imati pravo otkupa na kraju sezone, za 40 miliona evra.

Barselona je rasteretila budžet velike Grizmanove plate, koja iznosi oko 21 milion evra, a kao njegovu zamenu doveli su pomenutog Holanđanina Luka de Jonga za samo četiri miliona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter