0
ATP

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021 Jeremy Chardy (FRA) v Dusan Lajovic Beograd, 26.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NAKON KRAJINOVIĆA, SA US OPENA ISPAO I LAJOVIĆ: Vodio je, bio blizu pobede, ali je poklekao!

Objavljeno: 01.09.21 u 23:38

Nije uspeo da slavi.

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo US opena. On je u drugom kolu poražen od Nemca Petera Gojoviča sa 3:2 (2:6, 6:4, 2:6, 7:5, 6:4). Treba napomenuti da je meč prekidan zbog kiše, što je definitivno uticalo na igru našeg tenisera.

Lajović je prvi i treći set dobio dosta lako, napravivši ukupno 5 brejkova. Deseti gem drugog seta, koštao ga je možda i prednosti od 2:0, a sličnu situaciju videli smo i u 12. gemu 4. seta. Dušan je dobro igrao, nedostajalo je malo više koncentracije ali i sreće.

Gojovič će se u trećem kolu sastati sa Henrijem Laskonenom koji je savladao favorizovanog Kristijana Garina. Ovim porazom Lajovića, na US openu je ostao još samo jedan srpski teniser – Novak Đoković. On će u trećem kolu odmeriti snage sa Talonom Griekspurom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter