0
Evropske lige

FOTO: S.S.Lazio/Twitter

KAMENOVIĆ U PROBLEMU: ‘Kostić’ mu zakomplikovao situaciju, moguć povratak u Srbiju

Objavljeno: 01.09.21 u 12:02

Srpski internacionalac u redovima Lacija našao se u nezavidnom položaju.

Nedugo pošto je zvanično postao fudbaler nebeskoplavih iz Rima, u čije redove je ovog leta stigao iz Čukaričkog za sumu od 3.000.000 evra, Dimitrije Kamenović se nalazi pred novom selidbom.

Naime, kako prenose italijanski mediji, Lacio srpskog defnzivca nije registrovao za nastupe u tekućoj sezoni, pošto su mesto za registraciju igrača izvan EU čuvali za drugog srpskog fudbalera, Filipa Kosića, sa kojim je rimski klub već postigao usmeni dogovor. Ipak planove im je pokvario Ajntraht, koji nije želeo da se odrekne krilnog napadača i stopirao ovaj transfer, pa je tako Lacio ostao bez Kostića, a Kamenović bez prava nastupa u dresu Lacijala.

Prema pisanju “Korijere delo sport” situacija oko Kamenovića je neizvesna, a navodno nije sigurno čak ni da je Lacio isplatio transfer “brđanima”. Prema njihovom pisanju moguć povratak levog beka u Srbiju i to u redove Čukaričkog.

Podsećamo da je u finišu prelaznog roka, za Kamenovića bila zainteresovana i Crvena zvezda, ali je defanzivac tada demantovao povratak u srpski fudbal, istakavši da želi da se dokaže u Laciju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter