0
Fudbal

FOTO: Twitter/BenjaminMnedy

FUDBALER SITIJA U VELIKOM PROBLEMU: Nije mu dozvoljeno da se brani sa slobode zbog optužbi za silovanje!

Objavljeno: 01.09.21 u 15:53

Mendiju odbijen zahtev za kauciju.

Fudbaler Mančester sitija Benžamen Mendi ostaće u pritvoru uoči početka sudjenja nakon što je odbijen njegov zahtev za kauciju, posle optužbi za silovanje i seksualni napad.

Mendi je od prošlog petka u pritvoru u Liverpulu, gde se pojavio pred sudom, gde se suočio sa optužbama. Drugi zahtev za kauciju podnet je na zatvorenoj rasparavi koja je trajala oko 50 minuta, ali je odbijen. Francuski fudbaler nije prisustvovao ročištu.

Mendi je optužen za napad na tri žene, uključujući i jednu maloletnicu, u svom domu. Tri silovanja su se navodno dogodila prošlog okotbra, a početkom januara je seksualno zlostavljao jednu ženu. Takodje, on se tereti i za silovanje jedne žene prošlog meseca. Mančester siti je posle tih optužbi suspendovao 27-godišnjeg fudbalera.

Mendi je 2017. godine iz Monaka prešao u Siti, sa kojim je osvojio tri šampionske titule u Premijer ligi i dva Liga kupa. Sudjenje će početi 10. septembra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter