2
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

EVO SA KIM ĆE PARTIZAN IGRATI AKO POBEDI CIBONU: Gledali smo produžetak u prvom polufinalu! (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.21 u 20:22

Pravi pripremni meč.

Košarkaši Partizana trenutno se nalaze u Opatiji, gde se održava pripremni turnir na kome nastupaju Cedevita Olimpija, Pezaro i Cibona. U prvom polufinalnom meču Cedevita Olimpija je nakon produžetka poražena od italijanskog Pezara koji sa klupe predvodi Aleksandar Petrović.

Rezultat je bio 109:105, a najzaslužniji za slavlje Pezara bio je Vinsent Sanford koji je postigao 31 poen. Takođe, sjajan doprinos je pružio i Leonardo Demetrio sa 23 poena. Na drugoj strani, Džejkob Pulen je predvodio Cedevita Olimpiju ubacivši 25 poena uz šut za produžetak. Nekadašnji košarkaš Zvezde Jaka Blažič dodao je 23, dok je novo evroligaško pojačanje Zek Ogast stao na 16 poena.

Cedevita Olimpija je u poslednjoj četvrtini uspela da izgubi čak 15 poena prednosti. Italijani su na kraju uspeli da dođu do +3 na samo 1.4 sekunde do kraja. Iz sjajne akcije Jurice Golemca, istrčao je nekadašnji košarkaš Mornara Džejkob Pulen i pogodio za produžetak. Ipak, Pezaro je bio bolji u dodatnih 5 minuta igre. Trenutno se igra drugi polufinalni meč između Partizana i Cibone, a prenos možete gledati na televiziji Sportklub 3.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter