0
Fudbal

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska Dusan Vlahovic Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

DOMINACIJA SRBIJE, VLAHOVIĆ POGAĐA ZA 3:0: Orlovi su se razigrali, priliku dobio i Mile Svilar! (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.21 u 22:17

Nastavljamo sa dobrom igrom.

Fudbalska reprezentacija Srbije, povela je sa 3:0 u prijateljskom meču protiv selekcije Katara. Najzaslužniji za prvi pogodak u 2. minutu bio je Filip Đuričić, čije je dodavanje skrenuo jedan protivnički fudbaler, a lopta je završila u mreži. Potom su golove postigli Jović i Vlahović.

Igrao se 60. minut kada je Đuričić iskoristio nesmotrenost defanzivaca Katara, sjajno je izbio loptu, a ona je došla do Vlahovića. Napadač Fiorentine našao se u odličnoj poziciji, pa je lako savladao protivničkog golmana za 3:0.

PRVI POGODAK: 

DRUGI POGODAK: 

Nakon ove utakmice izabranike Dragan Stojkovića očekuju i dueli u okviru kvalifikacija za SP koje se održava upravo u Kataru. Srbija će prvo u Beogradu 4. septembra odmeriti snage sa Luksemburgom, dok će 3 dana kasnije igrati protiv Republike Irske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter