0
Evropske lige

Fudbal Soccer Reprezentacija Srbije U21 Kvalifikacije za U21 EURO 2019 Srbija U21 v Makedonija U21 from left (TOP) goalkeeper Boris Radunovic Luka Ilic Uros Racic Svetozar Markovic Ivan Saponjic Vukasin Jovanovic (DOWN) Luka Adzic Milan Gajic Lazar Randjelovic Miroslav Bogosavac Danilo Pantic Novi Sad, 07.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BIO JE ŽELJA ‘VEČITIH’: Krilni fudbaler karijeru nastavlja na Pirinejima

Objavljeno: 01.09.21 u 10:16

Srpski fudbaler će naredne sezone sezone nastupati u Španiji.

Krilni fudbaler Olimpijakosa, Lazar Ranđelović, karijeru će nastaviti u španskoj Segundi, gde će kao pozajmljeni igrač braniti boje ekipe Leganesa. Španski drugoligaš će na kraju sezone imati mogućnost da od Atinjana otkupi ugovor srpskog fudbalera, za iznos od 1.800.000 evra.

Ranđelović je u Pirej stigao 2018. godine, iz redova niškog Radničkog, do sada je sakupio ukupno 35 mečeva za Olimpijakos i za to vreme zabeležio učinak od šest pogodaka i četiri asistencije. Prvu godinu ugovora sa šampionom Grčke proveo je na pozajmici u Radničkom.

Usled pojačane konkurancije na krilnim pozicijama, Ranđelović je izgubio svoje mesto u rotaciji atinskog kluba i Leganes se ponudio kao idealno rešenje za nastavak karijere.

Dvadesetčetvorogodišnji Leskovčanin se prethodnih godina često dovodio u vezu sa Partizanom i Crvenom zvezdom, ali do realizacije transfera nikada nije došlo. Crno-beli su ga pikirali još dok je 2018. godine nastupao za Radnički, ali je tada krilo izabralo odlazak Grčku. Godinu dana kasnije interesovanje je pokazala i Zvezda, ali nije došlo do dogovora sa Atinjanima.

Tako je su kratkom vremenskom intervalu Olimpijakos napustila oba srpska internacionalca, pošto je nešto ranije transfer u Lucern završio i Nikola Čumić.

Pored Radničkog i Olimpijakosa, Lazar Ranđelović je u karijeri nastupao još i za Dinamo iz Vranja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter