0
Fudbal

El Fardou Ben Nabouhane celebrates after scoring a goal Fudbal-UEFA Europa League-Play-offs, 1st leg-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Kluz (CFR Cluj) Beograd, 17.08.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

BEN DOMINIRA U REPREZENTACIJI: Ušao je na teren tek u 56. minutu, ali je uspeo da dođe do het-trika!

Objavljeno: 01.09.21 u 23:24

Ovo će mu dosta značiti.

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben je u sjajnoj formi, što je pokazao na prijateljskom meču Komora i Sejšela. Na utakmici smo videli čak 8 pogodaka, a rezultat je bio 7:1 u korist Komora.

Iako je Ben na teren ušao tek u 56. minutu, do kraja meča je uspeo da dođe do het-trika. Prvi pogodak je postigao u 62. minutu, a potom u 74. odnosno 82. minutu. Gosti su u međuvremenu uspeli da stignu do utešnog gola, ali ništa više od toga.

Narednu prijateljsku utakmicu Komori će igrati 7. septembra protiv Gambije. Ovo može biti najava još boljih Benovih partija u crveno-belom dresu, u Superligi Srbije, a posebno u Ligi Evrope. Zvezda će se u okviru drugog najkvalitetnijeg takmičenja u Evropi, nadmetati sa Bragom, Ludogorecom i Midtjilandom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter