0
Evropske lige

ZVEZDIN RIVAL JAČA REDOVE: Braga se pojačava iz Porta i Benfike

Objavljeno: 31.08.21 u 18:35

Protivnik Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige Evrope prilično je aktivan poslednjeg dana prelaznog roka.

Ekipa Brage poslednjih dana užurbano radi na kompletiranju ekipe za nastavak aktuelne sezone, a u smiraj prelaznog roka dogovoren je dolazak na pozajmicu talentovanog defanzivca Porta, Dioga Leitea.

Dvadesetdvogodišnji defanzivac, usled žestoke konkurencije u centralnom delu odbrane „zmajeva“, ne bi previše prostora za igru, pa je rukovodstvo vicešampiona Portugalije odlučilo da bi za sve bilo najbolje da mladog Leite pošalju na pozajmicu u susedstvo.

Diogo Leite je u dresu Porta upisao 51 utakmicu u prethodne dve godine i nesumnjivo će predstavljati veliko pojačanje za Bragu u nastavku sezone.

Predstavnik Portugalije u Ligi Evrope intezivno radi i na angažmanu pojačanja u ofanzivnom delu veznog reda, gde se uveliko radi na realizaciji transfera Škinja iz Benfike.

Prvi pokušaj da realizuju transfer dvadesetšestogodišnjeg ofanzivca „orlova“ nije bio uspešan, ali budući da su u međuvremenu propali pregovori između Benfike i Torina oko Škinja, te nema drugih rešenja na vidiku, Braga bi poslednjeg dana prelaznog roka to mogla da iskoristi i dođe do željenog pojačanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter