0
Fudbal

(191115) -- FARO, Nov. 15, 2019 (Xinhua) -- Cristiano Ronaldo of Portugal celebrates after scoring during the group B match against Lithuania at the UEFA Euro 2020 qualifier at the Algarve stadium in Faro, Portugal, Nov. 14, 2019. (Photo by Pedro Fiuza/Xinhua)

RONALDO SE OBRATIO NAVIJAČIMA: „Ser Aleks ovo je za tebe!“

Objavljeno: 31.08.21 u 13:18

Mančester junajted zvanično potvrdio dolazak Kristijana Ronalda.

Kada bi ste rekli navijaču Junajteda da će se dogoditi ovakvo transfer leto on bi sigurno zamislio titulu Premijer lige u rukama kapitena tima. Kao da prethodna dva pojačanja nisu bila dovoljna najčešći osvajač Premijer lige obradovao je svoje navijače na najbolji mogući način.

Klub je potvrdio da je Ronaldo potpisao ugovor, Juventus se oprostio od njega, a Portugalac je poslao poruku svim navijačima Junajteda. „Ovde sam! Vratio sam se gde pripadam! Hajde da ponovimo sve što se desilo!“

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Popularna stranica „433“ objavila je da je Ronaldo dobio broj 7 na dresu, kao što se i očekivalo. Kavani će preuzeti broj 21 od Džejmsa i tako osloboditi „legendarnu“ sedmicu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter