0
Fudbal

Crvena Zvezda's Filip Stojkovic (L) vies with Arsenal's Ainsley Maitland-Niles (R) during UEFA Europa League football match between Crvena Zvezda and Arsenal in Belgrade, Serbia on October 19. 2017. Arsenal won 1:0 (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

POTEZ NEDOSTOJAN KLUBA: Blokiran transfer, pa odstranjen iz prvog tima!

Objavljeno: 31.08.21 u 12:11

Mejtland-Najls se nalazi u „zatvoru“.

Povremeni engleski reprezentativac i igrač Arsenala u nadi za većom minutažom će ostati bez seniorskog fudbala.

Mladi univerzalni igrač premijerligaša preko Instagram „storija“ objavio da želim da ode negde gde će biti poželjan i gde će imati veću minutažu.

Tamošnji mediji prenose da je igrač imao želju da pređe u Everton, ali desilo se sasvim suprotno. Arsenal kada je saznao za „stori“ je blokirao transfer Mejtland-Najlsa u Everton i povrh svega toga rekli su mu da neće više trenirati sa prvim timom.

Da nešto ne valja u klubu odavno se videlo, tri poraza na prve tri utakmice u ligi, ni jedan postignut gol. Umesto da se pozabave kako će da sklope tim koji bi trebalo da vrati Arsenal u „život“, čelnici kluba još više ga uništavaju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter