0
Tenis

Olga Danilovic (SRB) v Leylah Fernandez (CAN) Tennis-Billie Jean King Cup—Play Off-Srbija v Kanada Kraljevo, 16.04.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

OLGA DANILOVIĆ SE PLASIRALA U DRUGO KOLO US OPENA: Tamo će imati težak zadatak, čeka je 3. teniserka sveta!

Objavljeno: 31.08.21 u 08:54

Oseća se dobro.

Srpska teniserka Olga Danilović je na startu US opena bila bolja od Ališe Parks sa 2:0 (6:3, 7:5). Ćerka proslavljenog košarkaša Predraga Danilovića, u glavni žreb je stigla nakon uspešnih kvalifikacija, a posle trijumfa nad Amerikankom, istakla je da se dobro oseća, jer je na putu do ovog Grend slema imala 3 teška meča.

Osećam se jako dobro, srećno što imam neki kontinuitet mečeva ovde, što sam odigrala tri meča u kvalifikacijama protiv ozbiljnih protivnica. Mislim da su kvalifikacije težak korak jer niko ne shvata koliko je teško dobiti tri meča na takvom nivou i onda da krene turnir. Zbog toga sam jako srećna. U ovom meču nije bilo lako, devojka igra vrhunski, da nije tako ne bi ni dobila tu vajld kartu. Zadovoljna sam svojom igrom. Odigrala sam na odličnom nivou sva četiri meča, počela je Danilović.

U drugom kolu će imati dosta teži zadatak nego u prvom, ići će na megdan Naomi Osaki, a pred taj duel, Olga je zaključila da će nastaviti da igra kao do sada. Takođe, dodala je da je najzadovoljnija svojom konstantnom igrom.

Najzadovoljnija sam bila time što sam bila konstantna. Protiv igračica poput ove treba biti konstantan, da čekam svoju priliku kada osetim da je tu, to je bila stvar koja je prelomila.Očekujem da nastavim da igram kao i do sada, da dajem svoj maksimum na terenu, da uživam, što je i najbitnije. Da uživam kad igram najbolje, zaključila je Olga Danilović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter