0
Evropske lige

stadion Rajko Mitic total marakana Srbije Super Liga Crvena Zvezda - Napredak 14. Mart 2020. 14.3.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NIŠTA OD ZVEZDE: Vezista ipak završio u Holandiji

Objavljeno: 31.08.21 u 20:28

Iako su ga prethodnih dana pojedini mediji povezivali sa Crvenom zvezdom, ofanzivac ipak ostaje u inostranstvu.

Od momenta kada je raskinuo saradnju sa Anderlehtom, mnogi su Luku Adžića odmah počeli da povezuju sa Crvenom zvezdom, sa kojom se nije baš najlepše rastao 2018. godine. Ipak, od povratka na „Marakanu“ nema ništa, to je sada kristalno jasno.

Samo nekoliko dana pošto je raskinuo ugovor sa belgijskim velikanom, Adžić je promovisan u novo pojačanje holandskog Cvolea.

 

Srpski ofanzivac će se tako u Cvoleu pridružiti još jednom srpskom internacionalcu, Slobodanu Tediću, koji u članu Erdivizije nastupa kao pozajmljeni igrač Mančester Sitija.

„Imao sam dobre razgovore sa trenerom i tehničkim direktorom, koji su samo potvrdili sliku koju sam već imao o ovom klubu. Cvole se zalaže za dobar fudbal, ima lojalnu bazu navijača. Pored toga, mislim da se savršeno uklapam u stil igre i da ću ostaviti trag na utakmicama. Spreman sam, uzbuđen i gladan golova“- izjavio je zadovoljni Adžić nakon potpisa.

Luka Adžić je pored Crvene zvezde i Anderlehta, nastipao još i za ekipu Emena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter