0
Domaći fudbal

Nikola Stevanovic Filip Kasalica Nikola Vujadinovic Ognjen Bjelicic Vanja Ilic head coach Aleksandar Stankovic (R) ilustracija illustration Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Cukaricki v Radnicki Nis Beograd, 15.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NIŠKI RADNIČKI IMA NOVOG ŠEFA STRUKE: Bivši trener Partizana se vraća u Superligu, čeka se samo potpis!

Objavljeno: 31.08.21 u 10:54

Može li da popravi situaciju u klubu!?

Prema informacijama Sportskog žurnala, nekadašnji igrač, ali i trener Partizana Goran Stevanović Plavi, uskoro će potpisati ugovor sa Radničkim iz Niša. Nakon loših igara u poslednjem periodu, klub je odlučio da stavi tačku na saradnju sa Aleksandrom Stankovićem, pa uz Stevanovića pregovaralo sa još nekoliko trenera.

Fudbal, Jelen Super liga, sezona 2009-2010.Partizan Vs. Vojvodina.Head coach Goran Stevanovic, left and Vuk Rasovic.Beograd, 20.09.2009..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Razgovori su se vodili sa Radomirom Kokoviće, a jedan od kandidata bio je i Zoran Milinković. Kako ne bi gubili vreme tokom reprezentativne pauze, Nišlije su odlučile da angažuju Gorana Stevanovića. Poslednji angažman imao je na klupi Napretka iz Kruševca 2020. godine.

Takođe, nezvanično se navodi da bi on u Radničkom ostao do kraja sezone 2022/23 i da se uskoro očekuje potpis, kao i prvi trening. Radnički nema nijednog fubdalera u reprezentaciji, pa će Plavi imati sve igrače na raspolaganju. Narednu utakmicu Radnički će igrati na Čairu protiv ekipe Voždovca 11. septembra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter