0
Evropske lige

KORAK NAPRED U KARIJERI: Srpski defanzivac pojačava tim iz Primere (FOTO)

Objavljeno: 31.08.21 u 17:39

Srpski štoper nakon dve sezone provedene u drugom rangu španskog fudbala, stupa na najveću scenu.

 

Nekadašnji fudbaler Rada, Nikola Maraš, preseliće se iz Almerije u Madrid, gde će zadužiti dres ekipe Rajo Valjekana, prenose španski mediji. Maraš je u toku dana prošao lekarske preglede u svom novom klubu, za koji će najpre nastupati kao pozajmljen igrač, da bu u slučaju da zadovolji kriterijume, Madriđani mogli da ga otkupe za sumu od 2.000.000 evra i aktiviraju četvorogodišnji ugovor.

Dvadesetpetogodišnji defanzivac će tako, nakon dve sezone provedene u Segundi i 71 utakmice u dresu Almerije, sa kojom je prošle sezone zaustavljen u plej-ofu za plasman u Primeru, napraviti značajan iskorak u karijeri i ipak stupiti na najveću scenu španskog fudbala.

Rajo Valjekano, koji se nakon dve sezone u drugom rangu takmičenja, ove godine vratio u elitu, upravo preko pomenutog plej-ofa, biće četvrti klub Nikole Maraša u karijeri, nakon Rada, portugalskog Šavesa i Almerije.

Njegovo mesto u redovima Andalužana popuniće dosadašnji fudbaler Crvene zvezde, Srđan Babić, koji je ovih dana završio transfer u redove španske ekipe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter