0
Evropske lige

Portugal's forward Cristiano Ronaldo vies with Serbia's defender Nikola Milenkovic during the UEFA EURO 2020 group B qualifying football match Portugal vs Serbia, at the Luz Stadium in Lisbon, Portugal, on March 25, 2019. (photo by: Starsportphoto.com©)

JUVENTUS SE OPROSTIO OD RONALDA: Navijači su ga pre 3 godine dočekali kao kralja, evo za koju cifru je otišao u Junajted!

Objavljeno: 31.08.21 u 09:34

Vreme je za povratak u Premijer ligu.

Juventus je na svom sajtu potvrdio da će njihov najbolji fudbaler Kristijano Ronaldo nakon 3 godine napustiti ekipu. On će se priključiti svom bivšem klubu, Mančester junajtedu, a kako su Italijani saopštili, na ime obeštećenja su dobili 15 miliona evra uz 8 miliona bonusa.

10. jula 2018. godine dve ikone evropskog fudbala su se spojile kad je Ronaldo postao igrač Juventusa. Danas nakon tri godine, 133 utakmica, 101 postignutog gola i pet trofeja ovo poglavlje se završava. Ronaldo i Juventus kreću odvojenim putevima, pisalo je u saopštenju Juventusa.

Ronaldo nije uspeo da ispuni cilj i da Juventus odvede do titule Lige šampiona, ali je sigurno da ni malo nije razočarao navijače italijanskog kluba. Iako se očekivalo da će ostati, jer je imao ugovor do kraja naredne sezone, došlo je do prokreta. Sada se očekuje da će Portugalac potpisati dvogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom.

Ovo je bila odlična priča, a navijači su pre tri godine Ronalda dočekali kao kralja. Impresionirao nas je svojim igrama i svi će pamtiti neverovatno slavlje gola kada je cela Allians arena uzvikivala ‘Siuuu’. Postoji mnogo nezaboravnih trenutaka koje smo imali zajedno. Možemo ih nabrajati, ali to neće pomoći jer svi imaju neku svoju uspomenu vezanu za Ronalda. Veza koja se rodila 10. jula pre tri godine danas se završava, ali će se zauvek pamtiti. Ovo je bilo neverovatno putovanje. Ćao Ronaldo, stoji u Juventusovom saopštenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter