0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

IZMAKAO CRNO-BELIMA: Bio već viđen u Partizanu, a sada pred vratima bundesligaša

Objavljeno: 31.08.21 u 19:50

Fudbaler koji je od strane rukovodstva beogradskih crno-belih bio etiketiran kao primarna meta prelaznog roka, nalazi se pred transferom karijere.

Naime, kao prenose nemački mediji, krilni napadač belgijskog Eupena Žilijen Ngoj, nalazi se na meti tamošnjeg prvoligaša, ekipe Štutgarta.

Ngoj je početkom prelaznog roka praktično već bio viđen kao novi napadač Partizana, ali se taj transfer neočekivano izjalovio i fudbaler kongoanskog porekla je ipak ostao u Belgiji, gde je ušao u poslednju godinu ugovora sa klubom.

Ipak, po svoj prilici, napadač će napustiti Eupen pre isteka ugovora, pošto je ozbiljno interesovanje za njegove usluge pokazao Štutgart. Nemački bundesligaš našao se u problemu, pošto je njihov prvi napadač, Saša Kalajdžić, izgubljen na duži vremenski period usled povrede ramena, pa su primorani da brzo reaguju i pronađu dostojnu zamenu za  austrijskog reprezentativca.

Izbor je po svemu sudeći pao na Ngoja, koji bi poslednjeg dana prelaznog roka mogao da pređe u redove „Švaba“ za sumu od 1000.000 evra, što je za pola miliona manje od onoga što je nudio Partizan.

U dosadašnjem delu belgijske Župiler lige, Žilijen Ngoj je odigrao svih šest utakmica za Eupen, na kojima je zabeležio učinak od dva gola i jedne asistencije i tako pomogao svom timu da zauzme visoko drugo mesto na tabeli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter